ELAZIĞ / MERKEZ - Şehit Bayram-Nurgül Aladağ İlkokulu

0(424) 2476514
Abdullahpaşa Mahallesi 250. Sokak No.30 Merkez/ELAZIĞ
Vizyon
Temeli sevgi ve saygıya dayanan, çevresi ile sağlıklı iletişim kurabilen, özgüven sahibi, üretken ve gelişmelere açık, insanlığın yararı için teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen bireyler yetiştirmek ve yetiştirdiği insan modeliyle eğitim ve öğretimin her zaman öncüsü olmak.
Misyon
Toplumdaki her bireyin eğitim öğretim imkânlarından eşit şartlarda faydalandığı, bilgi, beceri, özgüven ve sorumluluğu yüksek, girişimci, yenilikçi, manevi değerlerini ve milli kültürünü özümsemiş, çağın koşullarına hızla uyum sağlayabilen, aydın, demokratik, dinamik, çağdaş, mutlu bireyler yetiştirebilmek için gerekli ortamları sağlamak.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
KÖMÜRLÜ KALORİFER
TOPLU TAŞIMA
MERKEZ MAHALLE
İL MERKEZİNE 6,8 KM
Proje Çalışmaları
ELAZIĞ HER YERDE OKUYOR PROJESİ. BABAMLA MASAL OKUYORUM PROJESİ. EKMEĞİMİ PAYLAŞIYORUM PROJESİ. AYNADAKİ YANSIMAMIZ PROJESİ. E NEW ME.(BİR BEN) PROJESİ. BUGÜNÜN ÖĞRENCİLERİNDEN,GELECEĞİN ÖĞRETMENLERİNE PROJESİ.